dimarts, 10 de maig del 2011

EREA vol relacions de col·laboració amb associacions d'ex representants que no tenen la voluntat d'agrupar tots els ex estudiants

Des de la Junta d'EREA formada pel seu portaveu provisional i el seu secretari provisional, estem intentant dur a terme un seguit de reunions amb associacions que tenen objectius similars i que també agrupen a ex representants i ex activistes estudiantils. Per explicar-lis que EREA es convertirà en EPExA. I que no només volem agrupar ex estudiants de la PEF, EPA, EPAD, EPS i ÈPICA; dels quals el portaveu -i en part- el secretari n'han estat uns impulsors.

A AURECA:

Benvolgut responsable del correu d'AURECA,


Sóc el portaveu provisional d'una associació similar a la vostra que està en procés de fundació. EREA: http://exrepresentants.blogspot.com
Sembla que tenim objectius comuns, tot i que nosaltres no ens volem definir ideològicament. I és per això que potser podríem parlar d'una col·laboració.


Gràcies,
Joan Gil
Al ClubFNEC:
Benvolgut responsable del correu,

Sóc membre d'una nova associació d'ex representants d'estudiants i voldria parlar amb vosaltres atenent a la similitud d'objectius per tal de col·laborar en un futur.

Moltes gràcies,



Joan Gil
portaveu provisional
EREA
http://exrepresentants.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada